onsdag den 30. november 2011

Gør os en tjeneste; STEM! :-))

Hej søde læsere. Nu rundede vi 10 faste læsere og jeg er super taknemmelig for det. Det går fremad, men med langsomme skridt :-) Velkommen til det 10. medlem!

I dag har jeg været i skole og bagefter på Jensens Bøfhus med en dejlig veninde. Det var super hyggeligt og jeg er virkelig mæt! Bagefter tog vi over i Storcenteret og jeg fik købt mig en flot lyskæde, som jeg har hængt over mit vindue. I kan se på billedet nedenunder :-)

Imorgen står den på juleshopping på Strøget med min skønne veninde Christina Malm. Det bliver super hyggeligt :-)

Forresten... Jeg deltager i en konkurrence med min veninde Christina om at vinde et sæt jumpsuits og det ville gøre mig vildt glad hvis I lige ville gå ind på linket nedenunder og "synes godt om" :-)

Jeg håber I vil hjælpe <3

 STEM HER! :-) Tak på forhånd !!

Jeg & Christina <3



Min fine lyskæde som jeg købte i Kop og Kande til 199,95 kr. Jeg synes det ser hyggeligt ud :-)
    

tirsdag den 29. november 2011

Promdresses!

Om et lille halvt år bliver jeg student, hvilket også betyder vi skal holde en stor gallafest :-) Jeg og en veninde har allerede nu været ude og kigge på kjoler (på nettet). Der findes utrolig mange sider som sælger smukke gallakjoler, samtidig med de er billige. Jeg har valgt at min gallakjole skal være enkel og elegant og det synes jeg også den kjole jeg har fundet er.

Den nederste kjole kostede kun 395 danske kroner og jeg måtte simpelthen bare eje den. Tænker jeg evt. kan tage den på når vi skal i byen om aftenen, da det ville være synd at udsætte gallakjolen for det :-) 

På begge kjoler har jeg endda sparet 50%, som er noget de kører engang i mellem kan jeg forestille mig.

Hvad synes I ??

Hvis du selv vil ind og kigge så er hjemmesiderne her: 

Cocktailkjolen: dressilyme.com

Gallakjolen: tidebuy.com


Jeg købte gallakjolen til kun 93,79$ som svarer til 507 kr. Jeg var dog også så heldig at få 55% på den. 






Denne kjole fik jeg 50% på og den kostede derfor kun 73,15$ hvilket også svarer til 395 kr. 



mandag den 28. november 2011

Looks from H&M

Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med H&M! Synes de har noget fedt tøj til en hver smag og i god kvalitet når man tænker på prisen. Inde på h&m's hjemmeside, har de noget så smart at man kan prøve tøjet på en kvindelig model og lave sine egne outfits, så man kan se hvordan det kommer til at se ud.
Det synes jeg er rigtig smart og jeg har selv udtænkt mig nogle outfits, som jeg godt kan lide. Har da også allerede købt den sorte strik på billede 3 til kun 99,- ;-)

Du kan selv prøve at lave dine egne outfits her!