lørdag den 10. september 2011

Asos rabatkode!

Hej kære læsere :-) Jeg vil bare gøre jer opmærksomme på at Asos lige nu har en rabatkode, så I kan få 20% på alle ny-indkommende varer. Det eneste I skal skrive er "ASOSENJOY" når I tjekker ud!

Nu kan man have lidt god samvittighed ved at shoppe på Asos, når man kan få 20 % på varerne.

I kan komme ind på Asos hjemmeside her!

God shoppelyst! ;-) 













fredag den 9. september 2011

Leverandørrunde :-)

I onsdags var jeg til leverandørrunde med arbejdet :-) Det er noget vi kommer til hvert halve år, hvor der er lækker mad og indlæg fra forskellige leverandører. Denne gang hørte vi lidt fra Loreal Danmark, Nuxe, Novartis og andre firmaer. Det var rigtig spændende og som altid hyggeligt, når det er sammen med ens skønne kollegaer! :-) Har lagt nogle billeder ud af de lækre goodiebags vi fik... med lidt godter i ;-) 



Maybelline Terra Sun
Maybelline Master Drama Kohl Liner noir
Maybelline Falsies Volum' Express


Nuxe Reve de Miel Hand and Nail Cream
Nuxe Reve de Miel Face Cleansing and Makeup Removing Gel


Loreal Color Infaillible 012 Endless Chocolat





Brochurer derfra

torsdag den 8. september 2011

Krøller, krøller og atter krøller! ;-)

Når man har naturlige krøller som mig, er det vigtigt at have nogle gode pleje og styling produkter :-)
Jeg er faldet for John Friedas shampoo, conditioner og styling. Shampooen og conditioneren er beregnet til krøllet hår og er rigtig gode til at samle krøllerne så håret ikke bliver kruset.

I min daglige "hårrutine" starter jeg selvfølgelig med shampoo + conditioner. Derefter bruger jeg deres Dream Curls saltvandsspray, som fremhæver krøllerne og giver et mere råt look. Til sidst "krammer" jeg deres fantastiske hårmousse ind i håret, som ikke nok med at samle krøllerne og give hold, går ind og plejer krøllerne. (Krøller har brug for en masse fugt, for at se sundt og glansfuldt ud)!! Hvis jeg har travlt føntørrer jeg håret med en diffuser, så krøllerne ikke bliver "blæst" væk.
Men det aller bedste er nu at lufttørre håret ;-)


Man behøver selvfølgelig ikke at have slangekrøller ligesom mig for at bruge dette :o) Hvis du har fyldigt eller bølget hår, vil det også være perfekt. Jeg har prøvet MANGE forskellige hårmousser og enten har de ikke været gode til at samle krøllerne eller også har de bare gjort mit hår totalt stift! Men John Friedas hårmousse har jeg holdt ved i flere år nu :-)

Curl Around Daily Shampoo 89,95 kr.
Curl Around Daily Conditioner 89,95 kr.
Curl Around Dream Curls 89,95 kr
Curl Reviever Styling Mousse 89,95 kr.
*Kan købes i Matas
Dette er mine naturlige krøller hvor jeg har brugt John Friedas produkter.
Og nej... Jeg snyder ikke! :o) 

Club Matas fylder 1 år!

  


I denne måned fylder Club Matas 1 år :-) De er allerede oppe på 730.000 medlemmer, så har du endnu ikke fået meldt dig ind i Danmarks skønneste club, så burde du se at få det gjort.
I Club Matas optjener du point hver gang du kommer ind og handler og dine point udløser gaver i webshoppen. Det er et gratis og uforpligtende medlemskab fyldt med fordele!! :-) 


Hvis I har nogle spørgsmål til Club Matas, så spørg endelig da jeg jo arbejder i Matas :-) 

Meld dig ind i Club Matas her: Meld dig ind i Club Matas her!






Du kan også hente Club Matas app'en på din smartphone. Her kan du høre om relevante tilbud, finde produkter du ønsker dig, have dit eget skab med favoritprodukterne osv osv :-) 
Den sidste Youtube-video, er en guide til hvordan du kan få app'en på din smartphone. 



En sommeraften på Karbæk med Christina :-)

Min veninde Christina havde købt et spejlreflekskamera i New York. Straks da hun kom hjem, skulle hendes kamera da lige afprøves og her er hvad der kom ud af det ;-)

Flyvende mig ;-)


Min veninde Christina 

Igen :)

Smuk solnedgang

Mig :)





Det var lidt koldt...


Elsker bare det her billede af Christina! :-D

tirsdag den 6. september 2011

Smokey eyes med Dior øjenskygge



I sidste uge fik jeg købt mig en Dior øjenskygge palette. Farverne er rigtig gode til at lave smokey eyes, samtidig med at det er nogle brune og neutrale farver, som man sagtens kan bruge til en naturlig makeup.
Det som jeg utrolig godt kan lide ved Dior's skygger er deres bløde konsistens, pigmenteringen og ikke mindst drysser den ikke!!! På de sidste to billeder kan I se mit "Smokey eyes look", med netop denne palette. Med disse skygger er det en leg at lægge makeup!! :-) Love it..

Dior 5 Eyeshadow Palette - 609 Earth Reflection

Dior's øjenskygge koster 440,-


Smokey eyes

Chanel gør det igen!

Chanel har endnu engang lanceret tre nye lakker fra deres efterårskollektion. Det drejer sig om disse tre metalliske lakker: PERIDOT, som er i en grønlig nuance med guldligt skær - GRAPHITE, en mørk grå med masser af glimmer - QUARTZ, en gråbrun lak med shimmer. Jeg synes det er nogle utrolig fede farver og skiller sig lidt ud fra Chanels andre lakker, pga. deres metalliske look. Det er nogle farver som vil give ens outfit det sidste pif og er perfekte til en tur i byen! :-) Som altid er der stor efterspørgsel på Chanels nye lakker og jeg er sikker på at denne gang ikke bliver en undtagelse! Så hvis du har set dig lun på en lak er det bare med at tage til den nærmeste forhandler! For hvem vil gå glip af disse lækre lakker?? ;-)



Ny Marc Jacobs Oh Lola duft ude nu!


Så er den nye duft fra Marc Jacobs endelig kommet til Danmark! Duften er en ny udgave af den tidligere Lola duft, men er mere frisk og piget. Jeg er helt vild med Marc Jacobs dufte, da de har en utrolig frisk og blomstret duft. Jeg er sikker på at denne duft bliver et hit blandt mange kvinder og denne duft må jeg bare eje! Hvem vil ikke også have sådan en flot tøset flacon stående på deres sminkebord? ;-) 
Kan fås i 30, 50 og 100 ml eau de toilette..