fredag den 11. november 2011

Cold weather = dry hands and lips!

Vi er gået en kold tid i møde og kulden giver os tørre hænder og læber. Hvis man vil undgå at dette sker, skal man allerede nu sørge for at man har en god håndcreme og lipbalm, som kan sætte ind når tørheden mærkes :-) Jeg har nogle uundværlige produkter, som jeg gerne vil anbefale jer, hvis I vil undgå tørre hænder og læber.
.... Og hvem vil ikke det?? :-)


Lancome Nutirx Royal Mains er en utrolig lækker og nærende håndcreme, der hurtigt trænger ind og som giver dig de blødeste hænder! Samtidig med det, har den en mild og lækker duft og holder hele dagen.
Håndcremen koster 225,- og er til dig som ønsker lidt luksus, men samtidig en håndcreme som er rig i konsistensen og som ikke fedter. 



Clarins Moisture Replenishing Lip Balm er en reparerende læbebalsam, som fugter de tørre og sprukne vinterlæber. Denne her kan jeg slet ikke undvære vinteren over! Jeg er mest til læbebalsam, da jeg føler at læbepomader ikke giver nok fugt og så smører jeg mig alt for tit. Denne uundværlige læbebalsam koster 135,- og er en som holder hele vinteren :-) 


Til sidst men ikke mindst.....



EIGHT HOUR SALVEN! Mirakel-salven over alle :-) Salven kan bruges til ALT! Tørre læber, tør hud,  brandsår, bumser, flossede neglebånd osv. osv. Salven er meget drøj i brug, så sådan en tube kan holde i laang tid. 


Meeen, hvis du kun har brug for læbepleje, så vil jeg anbefale at bruge Eight Hour Lip Protectant Stick. Læbepomaden danner en beskyttende barriere, som hindrer fugttab og lindrer sprukne og tørre læber. Mange bruger salven ovenover udelukkende til læbepleje, men det anbefales at bruge læbepomaden om dagen og hvis du så har meget sprukne læber, så brug salven om natten. Salven indeholder nemlig salicylsyre, som eksfolierer hudens øverste lag og er derfor ikke sundt hvis man smører dette på læberne hele tiden. Man kan faktisk blive immun overfor salven og det ville da være ærgeligt :-)
Eight Hour Lip Protectant Stick kan købes for 190,-





25% på gaveæsker!

Hej læsere :-) Ville bare sige at Matas lige nu kører med 25% på alle gaveæsker, du skal dog være aktiv Club Matas medlem. Kom ud og køb dine julegaver nu og spar penge, der er masser af lækre gaveæsker!!
Tilbuddet gælder fra tors-lør, så sidste chance for at slå til hvis man vil have rabat er imorgen :-)

Hvis I ikke har tid til at besøge en Matas butik, kan I shoppe i webshoppen her!


søndag den 6. november 2011

Ny single fra PULS - Dope!

Så har PULS endelig udgivet deres nye single "DOPE"! Jeg synes virkelig sangen er  cool og glæder mig til at skulle fyrre den af i byen til denne sang :-D
Desværre er det kun meget lidt man kan se min veninde og jeg i musikvideoen, men det var en oplevelse at være med og se resultatet. Det er blevet en fed video især fordi Ole Henriksen er med!

Tjek den ud her !!!!!

PULS ft. Ole Henriksen - Dope!