mandag den 14. november 2011

Røde læber til jul!

Så står julen igen for døren og julefrokosterne er sat ind! Ved denne lejlighed synes jeg, det var på tide at få mig en smuk rød læbestift. Jeg har længe gået og prøvet en masse forskellige mærker og nuancer og fandt endelig frem til denne fra Chanel: Rouge Allure Velvet 38 La Fascinante. Det er vigtigt at man finder den helt rigtige farve, da det ikke ser særlig godt ud hvis farven overhovedet ikke passer til ens hudtone og ansigt. Jeg har valgt en dyb farve, med en blårød nuance. Læbestiften er lækker cremet i konsistensen og rigtig holdbar! Der findes også læbestifter med en lidt mere orange tone, men synes dog jeg blev for bleg til disse.

Husk altid inden påføring af læbestiften, at bruge en lipliner i samme farve, da det markerer læbens kant og gør læbestiften mere holdbar.

Jeg tog min læbestift i brug til årets første julefrokost i lørdags og jeg må sige, at det er vigtigt man løbende tjekker om læbestiften sidder som den skal og får shinet den op i løbet af aftenen :-)

P.s. Jeg har altid mit normale krøllet hår til hverdag, men det er min veninde Christina, som altid er så sød at hjælpe mig med at glatte det til forskellige seværdigheder ;-)




Chanel Rouge Allure Velvet, 38 La Fascinante